Paintball is een binnen- en buitensport zonder fysiek contact voor mannen, vrouwen, jong en oud (vanaf 6 jaar). Het is gebaseerd op eenvoudige spelletjes zoals het veroveren van een fort, tikkertje, verstoppertje, e.d. met dat verschil dat het spel voor volwassenen werd ontwikkeld.

Het doel van dit avonturen- en actiespel bestaat erin de tegenstrever buitenspel te zetten met verfballetjes. Twee ploegen bekampen elkaar binnen een bepaalde tijdspanne volgens een bepaald spelpatroon, zoals bijvoorbeeld het veroveren van de vlag in het andere kamp terwijl men zijn eigen vlag verdedigt (dit is slechts één van de vele mogelijke spelsituaties).

Tijdens het spel schakelt men zijn tegenstander uit door hem te markeren met een verfplek ('splash' in het paintballjargon). Wie getroffen wordt door een vijandelijke verfbal moet het spel verlaten, maar mag bij het volgende spel onmiddellijk terug meespelen. Vanzelfsprekend zijn er deskundige marshals (scheidsrechters) aanwezig om de naleving van de spel- en veiligheidsregels te controleren en eventueel de score bij te houden.

Paintball bevat zowel competitieve als creatieve elementen.

Iedere speler ontvangt een kwaliteitsuitrusting. Deze bevat beschermingskledij, een veiligheidsbril en een verfpistool, waarmee hij verfkogels kan wegblazen.
Verschillende bedrijven deden reeds beroep op onze service en infrastructuur om hun personeel extra te motiveren of klanten op een originele manier uit te nodigen.
website-014.jpg
website-008.jpg
website-009.jpg
website-007.jpg
website-001.jpg